İskenderun CHP’de 94 Yıl Kutlaması

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ulusal kurtuluşun örgütleyicisi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi, Atamızın en güzel emanetlerinden biri umudumuz, davamız, tarihimiz, geleceğimiz Cumhuriyet Halk Partimiz 94 yaşında!

Her daim Türkiye siyasetinin çınarı olmuş, dalları ile ülkemizin yapı taşı olan altı ilkeyi korumuş, kurucu liderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün en büyük iki eserimden biri dediği Cumhuriyet Halk Partimiz bugün 94 yaşında!

Bağımsızlığın ve demokrasinin savunucusu partimiz savaş meydanlarında milletimizin sarsılmaz inancı ve azmiyle kurulmuştur.

Hak, hukuk, adalet anlayışımızın toplumun bütün kesimlerinde uygulanması gerekliliği 1923 te temellendirilmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti ile beraber Cumhuriyet Halk Partisi’de ilelebet payidar kalacaktır. Halktan ve haktan yana duruşumuz sonsuza dek devam edecektir.

Bu inanç ve kararlılıkla, partimizin kuruluş yıl dönümünde başta kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm mücadele arkadaşlarını şükranla anıyor, partimize katkı ve gönül veren tüm vatandaşlarımıza, omuz omuza mücadele verdiğimiz partimizin vefakâr üyelerine, yol arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.