İSKENDERUN BALIK SEMT PAZARI AÇILIYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Çay mahallesinde bulunan balık semt pazarının açılışının Pazartesi günü yapılacağını belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, Çay Mahallesi Raif paşa caddesi üzerinde bulunan balık semt pazarının eksikliklerinin tamamlanarak açılışa hazır hale getirildiğini söyledi.

AÇILIŞA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Yeni balık semt pazarının yeni yerinin daha güzel ve daha merkezi olduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İskenderun bir deniz kenti. Kentimizde balıkçılık sektöründe birçok esnafımız faaliyet gösteriyor. Son olarak yapılan balık semt pazarında esnaflarımız daha temiz daha hijyenik bir ortamda hizmet veriyor. Çarşı merkezine yakın bir noktada açılan balık pazarına vatandaşlarımız kolay bir şekilde ulaşabiliyor.18.09.2017 Pazartesi günü saat 13:00’da yapılacak olan açılışa tüm halkımız davetlidir ”dedi.

YENİ YER DAHA MERKEZİ

Modern görünümü ve hijyenik yapısıyla vatandaşların daha kolay deniz ürünlerine ulaşabileceğini söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Balık pazarında günlük balıklar satışa sunulmaktadır. Vatandaşlara sağlık ve besin değeri yüksek balık yemelerini öneriyoruz. Vatandaşlarımızda artık daha kolay bir şekilde balık pazarına ulaşabiliyor. Bu yönde çok olumlu tepkiler alıyoruz. Yeni yerin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Yeni balık av sezonunun da bereketli geçmesini diliyorum“diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.