ANTAKYA 5. ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

17 – 23 Kasım tarihleri arasında Kültür Turizm Bakanlığı, Hatay Valiliği ve Hatay Büyükşehir  Belediyesi’nin önderliğinde Ansam Kültür Derneği ve Fotofilm Sanat Merkezi tarafından düzenlenen  Antakya 5. Uluslararası Film Festivali hazırlıklarını sürdürmektedir.

Türk Sineması’nın gelişmesine ve eserlerinin tanıtılmasına katkı sağlamak amacıyla oluşturulan Antakya 5. Uluslararası Film Festivali, bu yıl 17-23 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Yönetmenliğini Mehmet Oflazoğlu’nun üstlendiği festivalde, özel gösterimlerin yanı sıra Uzun Metraj, Kısa Film ve Belgesel film kategorisindeki filmler yarışacak. Ödüller ise 23 Kasım 2017 tarihindeki kapanış töreninde açıklanacak.

 FESTİVAL “BARIŞ VE DOSTLUK” TEMASIYLA GELİYOR!

5.Antakya Uluslararası Film Festivali bu sene dünyanın gündemindeki en önemli konulardan biri olan, “Barış ve Dostluk”olgusunu ele alıyor.

Uluslararası Antakya Film Festivali, Türk Sineması’nın gelişmesine ve eserlerinin tanıtılmasına katkı; yerel halkın sanatsal etkinlikler yoluyla, sanatçılar ve eserleriyle buluşmasını; sinemanın yaygınlaşması ile Türk Sineması’nın yeni filmler üretmesini ve seyircisiyle buluşmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.