Hassa’ya karete şampiyonluğu gururlandırdı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Erzurum’da gerçekleştirilen turnuvada minikler kategorisinde şampiyon olan Abdurrahman Abacılar’ı altınla ödüllendirdi.

Toplam 29 Ülkenin Katıldığı Karadeniz ve Hazar ülkeleri 14.Uluslararası Erzurum Palandöken Karate Turnuvasında Hassa Belediye Spor Kulübü’nü başarıyla temsil eden ve ilçeye birincilik ödülü getiren Abdurrahman Abacılar, Hassa Belediye Başkanı Abdurahman Demirel’i makamında ziyaret etti.

 

Şampiyon olan minik karatecinin ziyareti  ve başarısı ile  gururlandırdığını söyleyen Hassa Belediye Başkanı Abdurahman Demirel, kendisini ziyarete gelen sporcuyu makamında yarım altınla onurlandırdı. Başkan Demirel, “Hassa Belediye Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Hassa Belediyesi Karate Takımını ve hocalarını gösterdikleri başarılardan dolayı canı gönülden kutluyorum. Ülkemizi, İlimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiler. İnşallah bundan sonraki Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda da en iyi şekilde mücadele ederek bizleri gururlandırırlar. Biz yöneticiler de her zaman maddi ve manevi olarak spor ve sporcuların yanlarında olmaya devam edeceğiz.”ded ve ilçeye gelen başarının diğer sporculara da emsal teşkil etmesi temennisinde bulundu. Türkiye Karate Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nizamettin Karaali de sporcunun önemli bir başarıya imza attığını belirterek başarılanın devamını diledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.