Zabıta Teşkilatı 191’inci Yıldönümünü Kutladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından, Zabıta Teşkilatının 191’inci yıldönümü münasebetiyle Atatürk Anıt Alanı’nda tören düzenlendi.

Düzenlenen törene, HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Sait Günal, HBB Zabıta Dairesi Başkanı Ahmet Kilisli, HBB Muhtarlar Dairesi Başkanı Durmuş Yıldırım ve 15 ilçenin zabıta şube müdürleri ve zabıta memurları katıldı.

Anıta çelenk sunması ile başlayan törende, Türk Ulusunun Ulu Önderi M. Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu.

KİLİSLİ: ZABITA TEŞKİLATININ 191’İNCİ YILI KUTLU OLSUN

Zabıta Teşkilatının 191’inci yıldönümü münasebetiyle konuşan HBB Zabıta Dairesi Başkanı Ahmet Kilisli, “Zabıta belediyenin silahsız kolluk kuvvetidir ve 24 saat esasına göre çalışır. 2007 yılında yeniden düzenlenen zabıta yönetmeliğine göre zabıta, bulunduğu bölgenin düzeni ve esenliği ile ilgili, imar, trafik, sağlık konularında sorumludur. HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı olarak 15 ilçemizde kuruluş ve yapılandırmamızı tamamlayarak, Hatay halkına zabıta hizmetlerini tam anlamıyla verecek ve hissettirecek duruma gelmiş bulunmaktayız” ifadelerine yer verdi. Kilisli konuşmasının devamında “HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı 3 Bölge Zabıta Şube Müdürlüğü’nde toplam 87 zabıta memuru ve 75 yardımcı personel görev yapmaktadır. Huzurlarınızda özverili çalışmalarından dolayı tüm zabıta personeli arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum ve zabıta haftasını kutluyorum” açıklamasında bulundu.

HBB GENEL SEKRETERİ MADEN, BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI ZABITA EKİPLERİNİ KUTLARIM

HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden yaptığı konuşmada zabıta teşkilatının 191’inci yıldönümünü kutluyorum.15 ilçede özveriyle sosyal belediyecilik çerçevesinde hizmetlerinize devam ediyorsunuz. Gıda denetimleri, hayvancılık denetimleri, haşereyle mücadele gibi konularla mücadele eden belediyenin kurtarıcı gücüsünüz. Hatay zabıtasını devletin bizlere tanıdığı imkânlar çerçevesinde iki yıl içerisinde en güzel yere taşımak istiyoruz. Araç,  ekipman, personel sayısında eksiklerine rağmen çalışmalarına ara vermeden devam eden zabıta personellerine, şube müdürlerine ve daire başkanına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KUTLAMA TÖRENİ KOKTEYL İLE SON BULDU

Kutlama töreninde son olarak HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı binasında kokteyl gerçekleştirildi. Tüm zabıta ekiplerinin katılım gösterdiği kokteylde pasta ve içecek ikram edildi.

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.