CHP Samandağ’dan  birlik ve beraberlik mesajı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhuriyet Halk Partililer Bugün saat 10.00’da Samandağ 75. Yıl Cumhuriyet alanında buluşarak bayramlaştı. CHP Samandağ İlçe örgütünün organize ettiği bayramlaşma yoğun ilgi gördü. Bayramlaşmaya çok sayıda CHP’li üye katıldı.

Bayramlaşmaya CHP İl başkanı Mehmet Güzelmansur, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Belediye Başkan vekili Ayhan Çapar, Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Kamacı, Mehmet Yıldız, CHP Samandağ İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, Samandağ belediye Eski Başkanı Ganim Canbolant, CHP belediye meclis üyeleri, Muhtarlar, Oda başkanları, Akdeniz Yaş Sebze Meyve İhracatçılar Birliği başkan yardımcısı işadamı Samandağlı Necdet Sin, ile çok sayıda CHP’li katıldı.

CHP’liler bayramlaşmaya katılan misafirlerin bayramını kutlayarak, bayramın ülkemize huzur, barış getirmesini diledi.

CHP´de birlik ve beraberlik mesajı

CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur’un ‘Kurban Bayramı nda şu ifadelere yer verdi: “

“Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Özellikle bayram günlerinde, bugünlerin kazandırdığı alışkanlıkla tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Bu vesileyle, tüm hemşerilerimin ve İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın dünyanın her bölgesinde şiddetini her geçen gün artıran eli kanlı terörün son bularak özgürce ve insanca yaşayabilme fırsatı doğurmasını ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.”

Başkan Nehir: “Bİn yıllardır sevgi, dostluk temelinde bu coğrafyada tesis edilen barış, kardeşlik ortamının teminatıdır”

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, bayramların barış ve kardeşlik duygularının pekiştiği, toplumun geleceğe umutla baktığı özel günler olduğunu belirterek tüm halkımızın kurban bayramını kutladı.

Kurban bayramının ülkemize, dünyaya, huzur, mutluluk getirmesini dileyen Başkan Nehir :” Bayramlar; Geleceğe dair daha güneşli günler, daha aydınlık yarınlar umuduyla, toplumsal kucaklaşmanın yaşandığı müstesna günlerdir. Bin yıllardır Sevgi, dostluk temelinde bu coğrafyada tesis edilen barış, kardeşlik ortamının teminatıdır. İnsani ortak değerlerin birleştirici gücü ve harcıdır. Karşılıklı anlayış, hoşgörü, kardeşlik temelinde daha yaşanabilir bir dünya, aydınlık bir gelecek temennisiyle tüm halkımızın kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar, saygılarımı sunarım.”dedi.

Aydoğan “bayram berekettir”

Bayramların bereket dolu günler olduğunu belirten CHP ilçe başkanı İbrahim Aydoğan “Bayramlar, berekettir, umuttur, özlemdir. Bizler de Kurban Bayramı’nı karşılarken Türkiye olarak en çokta adalete, barışa ve kardeşliğe özlem çekiyoruz. Kurban Bayramı’nın manevi huzurunun ülkemize barış, adalet ve kardeşlik olgularını getirmesini temenni ediyorum. İnsanlığın ilk zamanlarından beri insan hayatında çok önemli bir yere sahip olan, adalet duygusunun bir kere daha hatırlanmasını diliyorum.

Topal: “birlik ve beraberlik ve hoşgörü daim olsun”

Milletvekili Topal “Bayramlar dostlukların, kardeşliğin pekiştiği günlerdir. Bütün milletimize iyi bayramlar dileriz. Köklü tarihi geçmişi ve güçlü kültür mirası ile sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel şekliyle yaşandığı Samandağ İlçemizde, daha nice bayramlara sağlık, huzur ve güven içerisinde erişmek en büyük temennimizdir. Birlik ve beraberlik ve hoşgörü duyguları içinde saygı, sevgi ve kardeşlik bağlarımızı güçlendiren Kurban Bayramının, Ülkemize, Milletimize ve insanlığa huzur, barış ve güzellikler getirmesi dileğiyle, Değerli Samandağ Halkının Bayramını kutlarım ”dedi,

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.