Arsuz’da Kurban Bayramı Kutlaması …

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kurban Bayramı programı kapsamında  1 Eylül  Cuma günü saat 14:00 da Devlet Demir Yolları Dinlenme Tesislerinde gerçekleştirilen bayramlaşma programında, İlçemizin protokol üyeleri ile vatandaşlarımız bir araya gelerek Kurban Bayramını coşkuyla kutladılar .
Bayramlaşma programına; Arsuz Kaymakamı Musa SARI, Garnizon Komutan V. Yarbay Ünsal KIZIL , Belediye Başkanı Nazım CULHA, Emniyet Müdürü Halil KARACABAK , Jandarma Komutanı Mehmet Emin ALBAYRAK , Siyasi Parti Teşkilat temsilcileri , Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İlçe Müdürleri  , Muhtarlar , basın mensubu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçemiz Kaymakamı Musa SARI ve  Belediye Başkanı Nazım CULHA yaptığı konuşmalarda “medeniyetlerin beşiği ilçemizde, birlik ve beraberliğin  güzel örneklerinin bulunduğu, gelenek ve göreneklerin en iyi şekilde yürütüldüğü ,küskünlerin barıştığı, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının arttığı Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz “diyerek Tüm halkımıza ailesi ve sevdikleriyle huzur içerisinde daha nice bayramlar geçirmesi temennilerini sunduklarını  belirttiler .

Yapılan konuşmalar ve ikramlardan sonra protokol üyeleri ve halkımızın bir kısmının katılımı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü , İlçe Jandarma Komutanlığı, Deniz Özel Eğitim Komutanlığı , 112 Acil Servis ve Sağlık Ocağı ziyaret edilerek görevleri başında bulunan  polislerin , askerlerin  ve  sağlık personellerinin   Kurban Bayramı kutlamalarının ardından Gökmeydan mahallesinde  şehit ailesi ziyaret edildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.