Vali Ata: “Destansı kahramanlık her türlü övgünün üzerindedir”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

30 Ağustos Zafer Bayramının  95. yıl dönümü, ülke genelinde olduğu gibi Hatay merkez ilçe ve tüm ilçelerde kutlandı.

Kutlamalar, 30 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 09.00’da Atatürk Anıtı’na Valilik, Alay Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulması ile başlayıp saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gönderilen kutlama mesajının okunmasının ardından Hatay Valisi Erdal Ata Anıt Şeref Defteri’ni imzaladı. Vali Ata, Anıt Şeref Defteri’ne şunları yazdı:
‘’Büyük Önder Atatürk;
 
Yüce Türk milleti ve şanlı ordumuz ile birlikte bir varoluş mücadelesi vererek kazandığınız 30 Ağustos Zaferi`nin 95’inci yıl dönümünde manevi huzurunuzdayız.
 
Aziz milletimizin tek bir vatan üzerinde, tek bir bayrak altında hür ve müstakil yaşamasını sağlamak amacıyla gösterdiğiniz cesaret ve destansı kahramanlık her türlü övgünün üzerindedir.
 
Bizler bu zaferi, geçmişimize ait bir başarı olarak değil bugün güçlü bir şekilde sürdürmekte olduğumuz medeniyet yürüyüşümüzün en önemli ilham kaynaklarından biri olarak görüyoruz.
 
Bu eşsiz zaferin yıl dönümünde sizleri ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz.  Ruhunuz şâd olsun.’’
Program kapsamında saat 09.30’da Hatay Valisi Erdal Ata, beraberinde 2’nci Hudut Alayı Komutan Vekili Piyade Yarbay Göksel Çetin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile birlikte Valilik Makamı’nda tebrikleri kabul etti.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.