DASİFED: “ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu Başkanı KILIÇLAR kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bugün, Başkomutan Mustafa Kemal komutasındaki ordumuzla kazandığımız Kurtuluş Savaşımızın en büyük zaferinin 95’üncü yıldönümüdür. 30 Ağustos, ‘Ya istiklal ya ölüm’ parolasıyla tam bağımsız yaşama bilincine erişmiş bir ulusun, çağdaş, demokratik, laik bir devletin temellerini atıldığı bağımsızlık savaşının zafer günlerinden biridir.
Nasıl ki 1920’lerde Türk’ü, Kürdü, Alevi’si, Sünni’si, gayri müslimi omuz omuza verip Ulusal Bağımsızlık Mücadelesi verdiyse bugün de birlik ve beraberlik içerisinde iç ve dış tehditlere karşı durmaya devam ediyoruz. Son yıllarda Güçlü Türk Ordu’suna düzenlenen kumpaslara rağmen ordumuz Kuva-i Milliye ruhundan aldığı güçle hala dimdik ayaktadır. Bugün de Ordu-Millet el ele her türlü tehdite karşı durarak ülkemizin bölünmez bütünlüğünden asla taviz verilmeyeceğine olan inancımız tamdır.
Bize bu zaferi kazandıran laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, hemşerilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutluyorum.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.