Başkan Nehir Adalet kurultayına katıldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Genel Merkezi’nin 26-29 Ağustos tarihleri arasında düzenlediği Adalet Kurultayı’na katıldı. Kurultay’a katılan başkan Nehir, parti yetkilileri ile bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Maltepe Mitingi’yle sonuçlanan ve 24 gün süren Adalet Yürüyüşü’nün ardından gözlerin çevrildiği Adalet Kurultay’ı başladı. Türkiye’nin dört bir yanından başta CHP’liler olmak üzere yüksek katılım beklenen Kurultay’ı Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’de  izledi. Başkan Nehir’le birlikte Samanda Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir, Belediye Meclis Meclis Üyesi Berna Kaplan, Ahmet  Kaplan  katılırken  Samandağ’dan  da yoğun bir katılım gerçekleştirildi. Kurlutayda açılan yöresel ürünlerin ikram edildiği  Samandağ standı büyük ilgi gördü.  Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştirdiği Adalet Yürüyüşü’ne de katılan Başkan Nehir:” Mahkemede, Devlette, Seçimde, Eğitimde, Geçimde, İnançta, Yaşamda ve Medyada ADALET için Adalet Kurultayındayız. Mücadelenin,bağımsızlığın,zaferin kalbinde,Çanakkale’de buluştuk.Vicdanı adalet yolunda birleşmiş yurekler hak,hukuk,adalet icin biraraya geldi.

CHP Genel Başkanı sn.Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde gerçekleşen adalet  kurultayının ülkemizin aydınlık geleceğine katkı sunacağına inanıyorum. “dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.