İskenderun’un il olması gündemde tutulmalı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

HATAY Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanvekili Uğur Fırat, Türkiye’de il olmayı hak etmiş ilçelerin başında İskenderun’un geldiğini, bu konunun gündemde tutulması gerektiğini söyledi. İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik’in ziyaret ettiği Uğur Fırat, kentle ilgili değerlendirmelerde bulundu. İskenderun’un il olmayla ilgili çalışmaların sosyal medyada son zamanlarda sıkça yer aldığını hatırlatan Fırat “İnşallah İskenderun il olur da bizler de rahatlarız. Çünkü Türkiye’de il olmayı hak etmiş ilçelerin başında İskenderun gelmektedir. Kesinlikle şehrimizin il olmasını istiyoruz ve konunun sürekli her platformda gündemde tutulması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.
İskenderun Eczane Teknisyenleri Dernek Başkanı Cemal Çelik de kenti ilgilendiren konularda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.