Hayaller sınır tanımıyor tercihler de…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

On altı yıl önce kurulan davet ve organizasyonlara imza atan CSR Organizasyon, insanların en özel günlerinde tatlı tatlı hatırlanacak organizasyonlara imza atıyor.

Doğum gününden evlilik organizasyonlarına geniş bir yelpazede hizmet sunan CSR Organizasyon, organizasyon, yenilikleri yakından takip ederek insanların hayallerine kapılar aralıyor.

Kurulduğu günden bu yana kaliteli çalışmalara imza attıklarını belirten CSR Organizasyonun işletmecisi Süheyla Gizlen, organizasyon isteği için gelen kişilerin;  isteğe göre mekânın belirlenmesinden, ses ve ışık görseline, süslemelerde hangi renklerinin ve hangi çiçeklerinin kullanılacağına, yeri geldiğinde mevsiminin düğün ya da diğer etkinlikler için daha uygun olacağına, o düğün kitlesine nasıl daha iyi hitap edileceğine birlikte karar verdiklerini anlattı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.