ESNAF DERGİSİ, esnafla buluştu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ekonomi gazeteciliği yapan EKOGÜNDEM GAZETESİ’nin imtiyaz sahibi Serpil Korkmaz öncülüğünde ESNAF DERGİSİ, okurlarıyla buluştu.

ESNAF DERGİSİ çalışmaları, Genel Yayın Yönetmeni Akay Eren, Reklam ve Halkla İlişkiler Yönetmeni Bülent Güzel, Haber editörlüğü ve İnternet alanında Sevgi Korkmaz, Mürsel Seher tarafından yürütülüyor.

Aylık süreli yayın olarak okurlarıyla buluşacak olan ESNAF DERGİSİ aynı zamanda internet ortamında da www.esnafdergisi.com web adresiyle de sanal ağda yerini aldı.

Küçük ve orta ölçekli esnafımızın kendisini bulabileceği ESNAF DERGİSİ,  meslek odalarının çalışmaları ve projeleri, beklentilerine cevap bulabilecekleri bir yayın organı olmayı amaçlıyor.

ESNAF DERGİSİ İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Serpil Korkmaz, “Esnafın sesini gür bir şekilde duyurabilmek gayesi ile çıktığımız bu yolda, yerel markaların büyümesi ve gelişmesi adına yapacağımız her çalışmanın Torosların ötesinde yankı bulmasına gayret edeceğiz. Esnafımızın, İş Dünyasının, halkımızın, bürokratlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerinin buluşacağı, istişare edeceği ESNAF DERGİSİ, toplumumuzun çekim merkezi olacaktır” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.