“Devlet olarak beni koruyamadınız”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Maganda kurşunuyla yaralanan 14 yaşındaki Eylem Ateş, kendisini ziyarete gelen Devlet büyüklerine “Devlet olarak beni koruyamadınız” diyerek sitem etti.

11 Ağustos 2017 tarihinde Kırıkhan’a bağlı Demirkonak mahallisinde düzenlenen bir düğünde maganda kurşunu ile yaralanan ve M.K.Ü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda 10 gün kaldıktan sonra Çocuk Cerrahisi Servisinde tedavisine devam eden 14 yaşındaki Eylem Ateş’i ziyaret eden Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, siyasi parti temsilcileri ile birlikte ziyaret etti.

 

Ziyaret sırasında kendisinden beklenmeyen bir konuşma yapan Eylem Ateş, “Devlet olarak beni koruyamadınız. Benim hayallerim vardı. Öğretmen olmak ve bu güzel ülkeme, güzel insanlar kazandırmak istiyordum. Ama şimdi ise bu hayallerim yıkıldı” dedi.

Eylem Ateş’in yaptığı konuşmayla duygulanan Kaymakam Mustafa Erkayıran ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz yaptıkları ortak açıklamada; “Bundan sonra ilçemizde yapılacak olan düğün, kına, nişan, sünnet ve asker eğlencesi gibi törenlerde davetli olan siyasi parti temsilcilerimiz ve belediye başkanlarımız,  davetli oldukları düğünlerde silah sıkıldığı an töreni terk edecek ve biz de silah sıkılan düğün sahiplerine gereken cezayı işlemleri yapacağız” dediler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.