Kırıkhan Tarihine Sahip Çıkıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan Belediyesi, İlçeye bir anıt kazandırırken mevcut Atatürk Anıtını da yenileyerek tarihe sahip çıkmanın güzel bir örneğini vermiş oldu.

Her iki anıtın açılışı 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında gerçekleştirildi.

Kırıkhan ilçe merkezinde yapılan Milli Birlik Yürüyüşü sonrası Cumhuriyet Alanında gerçekleştirildi.

Protokol ve Halkın katılımı ile Kanatlı Caddesi boyunca devam eden yürüyüş Cumhuriyet alanında sona erdi. Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz,  İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Temel Aday, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bestami Gündüz, Akparti İlçe Başlkanı Ö.Ayhan Şıhça, MHP İlçe Başkanı Erhan Yavuz Yılmaz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Atilla Erol, Ticaret Odası Başkanı H.İbrahim Cesur, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK Temsilcileri, Kurum Müdürleri, Kırıkhan Şehit Aileleri, Merkezi Baaşkanı Uğur Saylak, Basın Mensupları, şehit aileleri, ve ilçe halkı tören ve yürüyüşe katıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.