Başkan Kimyeci’den Antakya OSB ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

AK Parti Hatay Milletvekili ve MKYK Üyesi Fevzi Şanverdi, AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç ve Antakya Belediyesi Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Meyania firmasını ziyaret etti.

 

Antakya Organize Sanayi Bölgesi’nde meşrubat üretimi yapan Meyania firmasını ziyaret eden AK Parti Hatay Milletvekili ve MKYK Üyesi Şanverdi, AK Parti İl Başkanı Atıç ve Başkan Kimyeci, Meyania fabrikasını inceleyerek Yönetim Kurulu Başkanı Metin Recepoğlu ve çalışanları ile sohbet ederek hayırlı işler dileğinde bulundu.

 

Ziyaretin ardından Meyania Yönetim Kurulu Başkanı Metin Recepoğlu, Hatay Milletvekili Şanverdi, AK Parti İl Başkanı Atıç ve Başkan Kimyeci’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti.

Organize Sanayi Bölgesi ve Akdeniz Entegre Yönetim Kurulu Başkanı Kabaali’ye Ziyaret

 

AK Parti Hatay Milletvekili ve MKYK Üyesi Şanverdi, AK Parti İl Başkanı Atıç ve Başkan Kimyeci, daha sonra Organize Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Akdeniz Entegre gıda firmasını ziyaret etti.

 

Antakya Organize Sanayi Sitesi ve Akdeniz Entegre Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali’yi ziyaret eden AK Parti Hatay Milletvekili ve MKYK Üyesi Şanverdi, AK Parti İl Başkanı Atıç ve Başkan Kimyeci, Antakya Organize Sanayi Sitesi ve Akdeniz Entegre Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.  AK Parti Hatay Milletvekili ve MKYK Üyesi Şanverdi, AK Parti İl Başkanı Atıç ve Başkan Kimyeci, esnafın istek ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm üretme konusunda her daim esnafın yanında olacaklarını belirtti.

Antakya Organize Sanayi Sitesi ve Akdeniz Entegre Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali, AK Parti Hatay Milletvekili ve MKYK Üyesi Şanverdi, AK Parti İl Başkanı Atıç ve Başkan Kimyeci’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek tablo hediye etti.

Ziyaretin ardından Başkan Kimyeci, Antakya Organize Sanayi Sitesi ve Akdeniz Entegre Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali’ye ‘Çağlar İçinde Antakya’ kitabı takdim etti.

Ziyaretin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.