Şehit Ferhat Gedik’in Ruhuna Mevlid-i Şerif Okundu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

11 Ağustos 2017 Cuma günü Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensuplarının açtığı ateş sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in ruhuna ithafen mevlid-i şerif okutuldu.

14 Ağustos 2017 Pazartesi günü ikindi namazını müteakiben gerçekleşen Mevlid-i Şerif programına; İlçemiz Kaymakamı Sayın Recep Soytürk, Deniz Üs Komutanı Vekili Deniz Albay Niyazi Uğur, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, Hatay Büyükşehir Belediyesi 2.Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili Kadir Başar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidimizin ailesi ile yakından ilgilenerek acılarını paylaşan Kaymakam Soytürk, aziz şehidimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabır ve başsağlığı dileklerinde bulundu.

Aziz şehidimizin ruhuna ithafen Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunmasının ardından ülkemizin birlik, beraberlik, huzur ve esenliği için dualar edildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.