Sait Döner caddesinde Beton Asfalt Çalışması

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kurtderesi Mahallesi Sait Döner caddesinde Beton asfalt çalışmasında sona gelindi.  Hızlı bir şekilde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı vatandaşlar teşekkür ettiler.

Samandağ Belediyesi Fen işleri Müdürü Mehmet Ali Bulut Açıklamasında: “Kurt deresi mahallesi Sait söner caddesinde Samandağ Belediyesi tarafından yol genişletme, duvar örme, dolgu malzemesi, asfalt öncesi hazırlık çalışmalarımız devam ediyor. Asfalt hazırlık çalışmalarından sonra Hatay büyükşehir belediyesi fen işleri daire başkanlığı tarafından asfalt döküm çalışması gerçekleştirilecek. Samandağ halkına yakışır modern bir caddemiz daha hizmete girecektir. 12 metre genişliğinde 750 metre uzunluğunda bir caddenin tamamlanmasıyla birlikte, 500 metre uzunluğunda olan çifte Kastal caddesinde de çalışmalar sürecek. Çifte Kastal caddesinde parke sökümünün ardından 600’lük büz döşemesi çalışması yapıldı. Akabinde asfalta hazırlık çalışması yapılıp beton asfalt çalışması gerçekleştirilecek.” Dedi.

Yusuf Yılmaz: “Bu çalışmadan dolayı Samandağ Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve Hatsu ekiplerine teşekkür ederim. Beton asfalt çalışmasını altyapı ve üst yapı çalışmaları çok hızlı bir şekilde ilerledi. Vatandaşlar olarak çok memnunuz” dedi.

Ferit Beyaz : “Çok kalıcı ve güzel bir çalışma oldu. Fen işleri ekiplerine, belediye başkanımız Sn. Mithat Nehir’e çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.