”Erzin cazibe merkezi olmaya aday”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Erzin Kültür Merkezinde İlçe Kaymakamı Ahmet DEMİRCİ’nin  daveti üzerine Bitki Bilimci, Ekinci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Recep EKİNCİ’nin  konuşmacı olarak katıldığı “Erzin cazibe merkezi olmaya aday” konulu konferans  düzenlendi.
İlçe Kaymakamı Ahmet Demirci, Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlarımızın katılığı konferansta “ Erzin çevre il ve ilçelere nazaran cazibe merkezi olmaya aday bir ilçedir, benim öğrencilik yıllarımda Erzin okuma yazma oranı en yüksek ilçelerden biriydi. Bir taraftan sırtını Amanos Dağı’na dayayan, diğer taraftan deniziyle, içmecesiyle, kaplıcasıyla, narenciyesiyle ve yer altı suyu ile ünlü bir ilçedir diyen Ekinci coğrafi işaretin önemine değinerek 600 bin ton narenciye üreten bir Erzin’in ürününü tescilletmesi gerekir dedi. Ayrıca tarımın bilinçli yapılmasına değinerek narenciyenin yanı sıra iklimimize uygun, kolay pazar bulunabilecek meyvelerinde yetiştiriciliğinin yapılabileceği konusuna değindi.
Soru ve cevapların ardından son bulan konferansta Recep EKİNCİ’ye konuşmacı olarak katılımından dolayı İlçe Kaymakamımız Ahmet DEMİRCİ teşekkürlerini iletti.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.