Belediye Başkanlarından Şanverdi ve Yayman’a ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ak Partili Belediye Başkanları, AK Parti Hatay Mv. MKYK Üyesi Fevzi Şanverdi ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Hüseyin Yayman’ı ziyaret ettiler.

 

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ,Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, Yayman ve Şanverdi’yi ziyaret etti.

Yapılan ziyarette “Birçok ırk, din ve mezheplere ev sahipliği yapabilen nadir yaşam kentleri arasında yer alan güzel ilimiz Hatay’ın güncel sorunlarını masaya yatırarak fikir alışverişi ile çözüm yolları üretilmeye çalışarak ilin kalkınma önceliklerinin, sorunlarının, vizyonlarının sürdürülebilir kalkınma ilkeleri temelinde belirlendiği, tartışıldığı, çözümlerin geliştirildiği ortak aklın ve uzmanlaşmanın esas olduğu demokratik yapılar ile iş birliği doğrultusunda hareket edileceği konuşuldu.

Belediye Başkanları; “El birliği ile güzelim Hatay’ın her köşesine hizmet edecek, Hatayı’ı daha güzel yarınlara taşıyacağız” dediler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.