ŞANVERDİ’DEN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

Published on:  /   Yorum yapılmamış

AK Parti MKYK üyesi ve Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti.

Bir dizi gezi ve programlara katılmak üzere İskenderun’a gelen AK Parti MKYK üyesi Fevzi Şanverdi’yi İskenderun Belediyesi Binası önünde çiçeklerle karşılandı.

VEKİLİMİZLE İLETİŞİM HALİNDEYİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”AK Parti Milletvekilimiz ve MKYK üyemiz Sayın Şanverdi Hatay’ımıza ve bölgemize hizmetlerin gelmesinde yoğun bir gayret gösteriyor. Kendisi ile sürekli iletişim halindeyiz. Halka hizmet noktasında sürekli bizlere destek oluyor. Sayın vekilimizin belediyemizi ziyaretleri bizleri onurlandırdı. Başarılı çalışmalarının devamı diliyoruz” dedi.

AK PARTİ BİR TÜRKİYE PARTİSİDİR

AK Parti MKYK üyesi Fevzi Şanverdi ise İskenderun’da olmaktan dolayı son derece memnun olduklarını belirterek,”Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, her türlü vesayeti ortadan kaldıran AK Parti, kurulduğu tarihten bu yana Türkiye’de başta siyasi anlayış olmak üzere ekonomik ve sosyal alanlarda yaptığı hamlelerle ülkeyi geleceğe taşıdı. AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye, örnek ülke haline geldi. Ekonomiden sağlığa, kamu yatırımlarından eğitime, spordan kültüre, her alanda Türkiye’nin AK Parti ile ezberleri bozdu. Hatay’ımızda bu hizmetlerden faydanlı. Bizler amacı bu aziz millete hizmet etmektir “şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.