ECZACI TEKNİSYENLERİ’NİN CHP ZİYARETİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği’nin STK ziyaretleri sürüyor. Cemal Çelik Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, CHP İlçe Teşkilatını da ziyaret etti.

CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “sizin gibi dernek pek bulunmaz. Hem birbirinize bağlısınız, hem çok aktif çalışıyorsunuz. Tüm STK’lar daha sıkı ilişkiler içinde olsa, İskenderun da kendiliğinden bir kent lobisi oluşur. Sizi takdirle izliyoruz.” Dedi.

20 yıldır Dernek Başkanlığını yürüten Çelik de konuşmasında, bu kentte kurulu olan bir dernek olarak görevlerinin dışında toplumla bütünleşmenin çabası içinde olduklarını belirtti. Çelik, “övgü dolu sözlerinize derneğim adına teşekkür ediyorum. Biz atacağımız her adımda toplum yararını gözetiyoruz. Bu ziyaretleri sık yapıyoruz. Çünkü STK’lar arasındaki dostluk bağı ne kadar güçlü olursa, sonuçta İskenderun kazanır.” Şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.