Başkan Savaş köyünde görkemli karşılandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş kırsal kesimlerde vatandaşlarla yaptığı samimi sohbetler eşliğindeki ziyaretlerini sürdürüyor. Halktan geldiğini dile getirerek onların çağrılarına ve sorunlarına kulak veren halk adamı Lütfü Savaş,  kendi köyü ve baba ocağı olan Yayladağı ilçesine bağlı Dağdüzü (Çaksına) da hemşehrileriyle bir araya geldi.
Doğduğu ve baba ocağı olan topraklarda görkemli bir karşılamayla ağırlanan Başkan Savaş, Dağdüzü Mahalle Muhtarı Hasan Ekmekçi’nin mahalle meydanında gerçekleştirdiği kahvaltı programında çok sayıda mahalle sakinleriyle sohbet ederek il geneli yapılan hizmetlere değindi.

Hatay kalkınsın

Dağdüzü Mahalle Muhtarı Hasan Ekmekçi yaptığı konuşmada Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile gurur duyduklarını ve gittiği yolda Allah yolunu açık etsin diyerek Hatay’ın tüm ilçelerinde ayrım yapmadan yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı hayır dualarının onunla olması temennisinde bulunup yaptığı ziyaretle kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.
Kentin gelişimi ve vatandaşların rahat bir yaşam sürdürmeleri açısından yapılan hizmetlerin öncelikli insan odaklı olduğuna değinen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,” Doğduğum bu topraklardan öğrenim hayatımı ilerletmek için çıktım. Kendimi en iyi şekilde geliştirerek memleketime yararlı olmak için adımlar attım. Allah bana şehrime hizmet etmeyi nasip etti ve bende bunu layıkıyla yerine getirmeye çalışıyorum. Erzin’den Yayladağı’na, Hassa’dan Samandağ’ına kadar bu şehrin önce huzurunu ve kardeşliğini pekiştirmek için çalışıyor, hizmeti adil ve eşit bir şekilde dağıtmak için uğraşıyorum. Memleketimiz daha huzurlu olsun diye mevsimleri karıştırıyor, gece gündüz demeden vatandaşlarımıza layık olmak için hizmet üretiyoruz. Hatay kalkınsın, geleceğimizin teminatı gençlerin daha iyi yerlerde yaşam sürdürebilsin diye uğraşıyoruz. Bu şehri yönetmek için vizyon, zeka, cesaret ve enerji sahibi olmak lazım. Allah bana tüm bu güçleri vermiş ve bende kullanıyorum. Ancak bu şehre fitne sokmak isteyen çok fazla insanlar var bunları unutmayın. Bu günlerimizi karartacak bir sürü hamleler yapılıyor. Başta benim köylülerimin şuurlu olması lazım, yoksa bu coğrafyada var olamayız. Bilinçli ve birlikte hareket ederek yarınlarımızı aydınlatabiliriz.” açıklamalarında bulundu.
Başkan Savaş sözlerinin sonunda kahvaltıda emeği geçen başta mahalle muhtarı olmak üzere kendisine kucak açan tüm hemşerilerine teşekkürlerini sundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.