BAŞKAN NEHIR YAYLICALI GENÇLERLE BULUŞTU

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir gençlik buluşmaları  projesi kapsamında Yaylıca mahallesi gençleriyle bir araya geldi.Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Yaylıca Belde Belediyesi eski başkanı Av. Nadir Aslan ve gençler toplantıya katıldılar. Kültür ve Spor alanında gençlere yönelik projeler konuşuldu.Samandağ Belediyesi Yaylıca Çok Amaçlı salonunda yapılan toplantıda gençler sorularını yöneltti,Başkan Nehir sorular cevapladı.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir:”Yaylıca Belde Belediyesi Eski Hizmet Binasını yeniden düzenleyip, restore ederek sosyal kültürel etkinliklerin yapılabileceği bir mekana dönüştürdük. Bugün bu salonda Bağlama, Gitar, Satranç, İngilizce  kurslarının yanı sıra kadınlara  yönelik açmış olduğumuz  İpek böceği yetiştiriciliği ve dokuma kurslarımız devam etmektedir. Salonumuzda gençlere yönelik sinema gösterimlerinin yanı sıra kitaplık da bulunmaktadır. Gençlerimizin ders çalışabilecekleri bir ortamın oluştuğunu da görmekteyiz. Gençlerimizin bizden talepleri Sportif ve Kültürel faaliyetlerin daha da arttırılması yönünde de çalışmalarımız sürecektir. Burada yaptığımız bu verimli toplantıda notlarımızı aldık. Bu İmkanların arttırılması yönünde neler yapılabileceği konusunda gençlerle yaptığımız fikir alışverişi, öneriler doğrultusunda ,imkanlarımız çerçevesinde  adımlar atacağız “dedi.

Yaylıca Mahallesi Gençleri Başkan Nehir’e teşekkür ederek,bu toplantıda kendilerini ifade ettiklerin belirttiler. Başkan Nehir ,Yaylıcalı  gençlerin bu duyarlılığının gelecek nesillere örnek teşkil ettiğini belirtti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.