Arsuz’da sağlıkta da ‘Gelişim’ atağı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, belediye personelinin sağlık hizmetleri ve muayene imkânlarından indirimli bir şekilde yararlanması için Özel İskenderun Gelişim Hastanesi ile protokol imzaladı. Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Müdürü ve Başhekimi Ömer Süha Caymaz ile birlikte sağlık protokolüne imza atan Başkan Culha, indirimden belediye personelinin ve birinci derecede yakınlarının bir yıl süreyle faydalanabileceğini söyledi.

Protokolün her iki kuruma da hayırlı – uğurlu olmasını temenni eden Başkan Nazım Culha, Başhekim Caymaz’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Arsuz Belediyesi personeline hizmet vermekten dolayı mutluluk duyacaklarını söyleyen Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Müdürü ve Başhekimi Ömer Süha Caymaz da, protokolün hayırlı – uğurlu olmasını dilerken, belediye ile işbirliği içerisinde yapılabilecek her projeye destek vermeye hazır olduklarını söyledi.  Başkan Nazım Culha’nın çalışmalarını takdirle takip etiklerini ifade eden Caymaz, protokol kapsamına personele ayakta ve yatarak muayene, tetkik ve tahlil hizmetlerinde %25, ameliyatları da kapsayan paket hizmetlerde ise % 20 indirim uygulanacağını ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.