İTSO da Hibe ve Teşvik bilgilendirme toplantısı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile  SGS Türkiye Belgelendirme firması işbirliğiyle düzenlenen ‘Hibe ve Teşvikler Bilinçlendirme Toplantısı’ yoğun ilgi gördü.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik bilgilendirme toplantıları düzenlemeye devam ediyor. ‘Hibe ve Teşviklerle ilgili Bilinçlendirme toplantısının düzenlendiği İTSO Halil Şahin Meclis Salonunda yatırım yapmak isteyen, yeni iş kurmak isteyen firmalara yönelik son çıkan Hibe ve Teşviklerle ilgili yetkili birimlerce bilgiler verildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Ülkemizde;  iş dünyasının gelişimini sağlamak,  ticari faaliyette bulunan esnaf, tüccar  ve sanayicilerin önündeki engelleri kaldırmak ve ekonomimizin güçlenmesine yardımcı olmak amacıyla yeni kanunlar çıkarılmakta  ve mevcut kanunlarda değişiklik yapılmaktadır. Yapılan mevzuat ve uygulama değişiklikleriyle, iş dünyasına verilen devlet destekleri de her geçen gün artmaktadır.  Ancak verilen bu teşvik ve desteklerin ne şekilde, ne zaman ve hangi şartlarda kullanılacağının  iş dünyası tarafından bilinmesi de  büyük önem arz etmektedir. Dolayısıyla bizler de,  odamızda bilgilendirme toplantısı düzenleyerek, üyelerimizin devlet destekleriyle ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olmasını amaçlamaktayız.” dedi.

Hibe ve Teşvikler ile ilgili bilgilendirme toplantısında  ‘SGS Türkiye Belgelendirme’ Teşvik ve Hibe Uzmanı Yasemin Ok sine vizyon destekli olarak bilgiler verdi. Toplantıda, KOSGEB Destek programları, KOBİGEL Destek programı, KOBİ Proje Destek programı, İşbirliği Güç birliği Destek Programı, Ar-Ge İnovasyon Endüstriyel Uygulama Destek Programı Tekno-Pazar Destek programı hakkında bilgiler verdi. Toplantıda SGS Belgelendirme ve İş Geliştirme Uzmanı Gamze Mızrak da Destek Programı hakkında açıklamalarda bulundu. Toplantı soru cevap şeklinde son buldu.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile SGS Türkiye Belgelendirme firması işbirliğiyle düzenlenen ‘Hibe ve Teşvikler Bilinçlendirme  Toplantısına, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin  Yeter, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya, İTSO yönetim kurulu üyesi Bülent Seküçoğlu, İTSO Meclis Üyeleri, SGS Türkiye Belgelendirme’ Teşvik ve Hibe Uzmanı Yasemin Ok SGS Belgelendirme ve İş Geliştirme Uzmanı Gamze Mızrak, İTSO üyeleri işadamları ve davetliler katıldı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.