HATSU PASLI BORULARI DEĞİŞTİRİYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), hayata geçirilen içmesuyu projeleri ile kentin deforme olmuş, paslı, kireçli ve toprak dolu borulardan kurtarıldığını bildirdi.

İnsan sağlığı için büyük önem arz eden içmesuyunun vatandaşlara daha temiz ve sağlıklı iletilmesi amacıyla çalışmaların tüm hızıyla sürdüğüne dikkat çeken Genel Müdürlük, yapılan içmesuyu hattı döşeme çalışmaları sayesinde vatandaşların artık paslı, kireçli ve toprak dolu borulardan su içmeyeceğinin altını çizdi.

Paslı boruların iptal edilmesiyle birlikte eski hatlar yerine Duktil ile Polietilen borulardan olmak üzere basınca dayanıklı ve temiz borular döşendiğinin altını çizen İdare, “Her Şeyden Önce Sağlık” ilkesiyle Hatay genelinde kanalizasyon, yağmursuyu, içmesuyu ve arıtma tesisi çalışmalarının sürdüğünü hatırlattı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.