Bahçeşehir’den Seyir Terası’na Sokak Kütüphanesi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bahçeşehir Koleji, ‘Sokak Kütüphanesi’ projesini bu kez Belen Seyir Terası‘na taşıdı.

Öğrencilerin, velilerin ve eğitim gönüllülerinin desteğiyle yaptırılan mini kitaplıkların, her yaştan çocukların okuması amacıyla, uygun bölgelere yerleştirilmesine yönelik proje halktan ve yerel yöneticilerden büyük ilgi görüyor. Daha önce Arsuz Belediyesi ve İskenderun Piri Reis Mahallesi muhtarlığına iki adet kitaplık verilmişti.

Bir grup eğitim gönüllüsünün desteğiyle yaptırılan kitaplık bu kez Belen Seyir Terası‘na armağan edildi. İçinde ilkokul çocuklarına yönelik okuma kitaplarının olduğu kitaplığı teslim ederken Bahçeşehir Koleji İskederun Kampüsü Müdürü Mustafa Uçan, BUEK Başkanı Enver Yücel’in ‘Düşleri olmayanların gelecekleri de olmaz, düşlemezseniz gerçekleştiremezsiniz’ sözüne atıfta bulunarak, ‘Kitaplar düş dünyasına açılan kapılardır. Çocuklarımızın geleceğini zenginleştirmek de bir eğitim kurumu olarak bizim temel görevimizdir.’ dedi. Seyir Terası Müdürü Ali Kayrat, kitaplığı teslim alırken Bahçeşehir Koleji’ne ve tek amacı çocukların okumasına bir katkı sağlamak olan eğitim gönüllülerine teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.