Tufanlar Dörtyol’da Şube açtı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Motosiklet, ev aksesuarları, kendi imalatları olan Mobilya, ve daha birçok ürünün satışında kaliteyi uygun fiyata sunan Tufanlar Mobilya, Hatay’ın Dörtyol ilçesinde hastane yolu üzeri İstasyon Caddesi’nde ikinci şubesini törenle açtı.

Açılış törenine Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Hatay Esnaf Odaları Birlik Başkanı Abdülkadir Teksöz, Birlik Başkan Vekili Uğur Fırat, oda başkanları, Kirmit çok sayıda vatandaş katılarak mutluluğuna ortak oldu.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, örnek bir misafirperverlik sergiledi, Antakya ve İskenderun’dan açılışa katılan konuklarla tek tek tokalaştı, vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Kendi imalatları olan mobilyaların yanı sıra motosiklet modelleriyle de farklı bir konseptle Dörtyol halkına hizmet verecek olan Tufanlar Mobilya’nın açılışı münasebetiyle yapılan çekilişte, 1 kişiye oturma grubu 1 kişiye de televizyon ünitesi hediye edildi. Açılışa katılanların aldığı biletlerin çekilişini vatandaşların huzurunda Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ile Esnaf Odaları Birlik Başkanı Abdülkadir Teksöz yaptı.

Hatay Esnaf Odaları Birlik Başkanı Abdülkadir Teksöz ve Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy açılış öncesi yaptıkları konuşmalarda, ekonominin sıkıntılı olduğu bir dönemde cesaretiyle yeni bir iş yeri açarak istihdama ve üretime katkı sunan Tufanlar Mobilya Sahibi Levent Kirmit’i kutladılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.