Hatay’ın 5. teşvikli bölge talebi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu(HAMOK), Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) tarafından, Hatay’ın 4’üncü teşvik bölgesinden 5. Teşvik bölgesine alınması ve bu sayede yatırımların ve iş olanaklarının artması amacıyla başlatılan “Hatay Halkı Hakkını İstiyor” adlı imza kampanyasına destek verdi.

 

Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu(HAMOK) üyeleri,  2 Ağustos Çarşamba günü TMMOB Mimarlar Odası Hatay Şube binasında “Hatay Halkı Hakkını İstiyor” kampanyasına destek için imza attı. İmza öncesinde basın açıklaması gerçekleştiren TMMOB Mimarlar Odası Hatay Şube Başkanı Mustafa Özçelik, konuşmasında “Bizler Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu(HAMOK) üyeleri olarak Hatay’da devam eden “Hatay Halkı Hakkını İstiyor” kampanyasına destek veriyoruz. Hatay’ın geleceğini düşünen herkesin bu kampanyaya destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. 11 odadan oluşan HAMOK üyelerinin de bu kampanyaya destek vermesini bekliyoruz. Bu kampanyayla birlikte Hatay’ın 4’üncü teşvik bölgesinden 5’inci teşvik bölgesine alınmasıyla Hatay’da ekonomik gelişmenin hızlanması, işsizliğin ortadan kalkması ve Hatay’a yatırımların artmasını umut ediyoruz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Basın açıklamasının ardından meslek odaları temsilcileri imzalarını atarak herkesi bu kampanyaya destek olmaya davet etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.