Veganlar Bu Yazı Dondurmasız Geçirmeyecek

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

Dondurmacı Yaşar Usta’nın, bu sezon menüsüne yeni dahil ettiği Çikolatalı Sorbe Dondurma ile formuna dikkat etmek isteyenler, süte alerjisi olanlar ve vegan beslenenler sıcak yaz günlerini dondurmasız geçirmeyecek.

 

Keyfi en çok yazın çıkarılan dondurma, sütlü tatlılar denince akla ilk gelen lezzetlerden bir tanesi. İçerdiği yüksek besin değerleri sayesinde doğal ve sağlıklı bir tatlı olan bu lezzeti, taze mevsim meyveleriyle harmanlayarak birbirinden enfes sorbe dondurmalar haline getiren İstanbul’un meşhur dondurmacısı Yaşar Usta, bu kez çikolatayı sorbe ile buluşturuyor. Yarım asırdır dondurmacılık yapan ve menüsünde 30’dan fazla farklı dondurma çeşidi bulunduran Yaşar Usta’nın bu sezon menüye yeni eklediği Çikolatalı Sorbe Dondurma, farklı bir lezzet arayanların sıcak yaz günlerini serinletecek.

 

Veganlar ve süt alerjisi olanlar da tercih edebilir

Daha çok meyveli olarak hazırlanan sorbe dondurmalar, Yaşar Usta’nın yeni menüsünde bu kez çikolata ile birleşiyor ve süt kullanılmıyor. Bu özelliği ile Çikolatalı Sorbe Dondurma’nın süte alerjisi olanlar ve süt ve yumurta gibi hayvansal gıdaları tüketmeyen veganlar tarafından da tercih edilebileceğini belirten Yaşar Usta, “Klasik dondurmaya göre daha hafif olan yeni sorbe dondurmamızın içinde sadece çikolata parçacıkları, kakao ve doğal salep gibi malzemeler bulunuyor. Çocukların ve yetişkinlerin severek tüketeceğini düşündüğümüz sezonun en yeni ürünü olan Çikolatalı Sorbe Dondurma ile hem formuna dikkat edenler hem süte alerjisi olanlar hem de vegan beslenenler yazın keyifle dondurmalarını yiyebilecek.” şeklinde konuştu.

 

Dondurmacı Yaşar Usta’nın yeni ürünü olan Çikolatalı Sorbe Dondurmaları tatmak isteyenler Yaşar Usta’nın şubelerini ziyaret edebilir.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.