Yol kenarları ve parklarda ot biçme çalışması

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin farklı noktalarında bulunan yeşil alanlar, yol kenarları ile parklarda ot biçme çalışması başlatıldı.

Yaz ayının gelişi ile uzayarak halkın vakit geçirdiği park ve yeşil alanlarda çirkin görüntüye sebep olan otlar İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından temizlenmeye başlandı.

Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra bulvar ve caddelerdeki refüj ve yan bantlarda çalışmaları gerçekleştirilen yabani ot temizliğiyle, çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesi sağlanırken, daha estetik bir görünüme de kavuşturuluyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, gerek halkın sağlığı, gerekse çevre düzenlemesi ön planla tutuluyor.

İskenderun’un her noktasında çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, halkın istek ve taleplerini de ön planda tutuyor.

Çocuk oyun alanlarının da çocukların sağlığını korumak amacıyla daha sık temizlendiğini belirten belediye ekipleri, “Çocuk oyun alanları, park, bahçe ve mesire alanlarında çim biçme ve yabani ot temizliklerini daha sık aralıklarla yapıyoruz. Halk sağlığını korumak için gerekli tüm önlemleri ve çalışmalarımızı yapıyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.