HBB KURSİYERLERİNE YÜZME YARIŞI DÜZENLEDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın sportif bir sorumluluk üstlenerek Hatay halkına kazandırdığı Türkiye’nin kapsamlı ve en büyük ikinci spor tesisi olan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde yüzme kursunu başarıyla bitiren kursiyerler yarıştı.

Farklı yaş gruplarındaki kursiyerlerin katılımı ile gerçekleştirilen yarışma, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatan uğruna canlarını feda eden şehitler için yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından başladı.

Yoğun katılımın olduğu yarışmalara kursiyerlerin velileri ve sporseverler de katılarak yarışmacılara tribünden destek verdi.

Gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spora ve sağlıklı yaşama yönlendirme amacıyla hizmet veren HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi aynı zamanda kapalı yüzme havuzu ile kış aylarında da Hatay halkına yüzme sporu yapma imkânı sağlıyor.

VELİLER BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Veliler, çocuklarını kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve boş zamanlarını faydalı faaliyetlerle  değerlendirmeleri amacıyla spora destek veren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve HBB Yüzme Kursları Koordinatörü Mustafa Savaş’a teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.