Hatay’a TSK’dan üst düzey ziyaretler

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye’nin Afrin’e müdahalesinin tartışıldığı bir dönemde, Suriye sınırındaki Askeri Birlikler ve Hatay Valisi Erdal Ata’yı Türk Silahlı Kuvvetleri’nden üst düzey yöneticilerin ziyaretleri merak uyandırıyor.

İçinde bulunduğumuz hafta 2. Ordu Komutanı Korgeneral Metin Temel’in ziyareti ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın da  Hatay’ı  ziyareti “Türkiye Suriye’ye mi girecek?” sorularını gündeme taşıdı.

Bir dizi inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Hatay’a geldiği Valilik resmi web sayfasından duyurulan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 27 Temmuz 2017 Perşembe günü saat 11.30’da Hatay Valisi Erdal Ata’yı da makamında ziyaret etti.

2.Ordu Komutanı Korgeneral Metin Temel, Hatay Valisi Erdal Ata’yı 25 Temmuz 2017 Salı günü saat 11.00’de ziyaret etmiş, bu ziyarete Adana 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, 2’nci Hudut Alay Komutanı P. Alb. M. Atila Kayı ve Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu da eşlik etmişti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.