Çocuklar Mutlu Aileler Gururlu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın Anavatan’a katılışı etkinlikleri kapsamında her yıl Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) tarafından organize edilen “Geleneksel Sünnet Şöleni” bu yıl da birbirinden renkli görüntülere sahne olarak sona erdi.

Yüzlerce çocuğun mutluluğuna vesile olan ve her geçen yıl daha da artan coşkuyla düzenlenen etkinlik 21 Temmuz Cuma günü HATMEK’te gerçekleşti. HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçılarının sahnelediği performansla gönüllerince eğlenen çocukların mutluluğuna aileleri de ortak oldu.

Çocukların Mutluluğu Görülmeye Değerdi

Geçtiğimiz günlerde uzman doktorlar eşliğinde gerçekleşen operasyon sonrası bugün gönüllerince eğlenen çocukların yaşadığı heyecan ve mutluluk görülmeye değerdi.

Aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklâl Marşı ile başlayan etkinlik, Yusuf Esatoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Gerçekleşen eğlence öncesi düşüncelerini açıklayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, sünnet olan tüm çocuklara ve ailelerine mutluluklar diledi.

Başkan Savaş’ı Bekleyen Sürpriz Vardı

Etkinlikte sünnet olan çocuklar ve aileleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Savaş harika bir sürprizle karşılaştı.

Kente yaptığı başarılı hizmetleri ve şahsiyetine duydukları sevgiden dolayı çocuklarına Lütfü Savaş ismini veren aile, bu sevgisini HBB Başkanı ile paylaştı. Adaşını kucağına alarak sevgi gösterisinde bulunan Başkan Savaş, sonrasında çocuklara çeşitli hediyeler verdi ve çocuklarla beraber halay çekti.

Gerçekleşen etkinlik ile ilgili düşüncelerini paylaşan vatandaşlar böylesine anlamlı ve değerli bir organizasyonu kendileri ile buluşturan başta Başkan Savaş olmak üzere tüm HBB ailesine teşekkürlerini iletti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.