SEVGİ PARKI HBB İLE RENGÂRENK

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Gelecek nesillerin daha yeşil ve sağlıklı alanlarda yaşaması için çalışmalarına ara vermeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), kent estetiğine yakışan alanlar oluşturmaya ve Hatay’daki yeşil alanların sayısını arttıramaya özen gösteriyor.

Vatandaşlardan gelen taleplere kulak vererek çalışmalarını Hatay’ın tüm ilçelerinde büyük titizlikle sürdüren HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, gerçekleştirdiği çiçeklendirme çalışmalarıyla büyük beğeni topladı.

HBB ekipleri, Defne ilçesinde bulunan ve vatandaşların keyifle vakit geçirdiği Sevgi Parkı’nda çiçeklendirme çalışması gerçekleştirdi. Yaz mevsiminin devam ettiği bugünlerde parkı rengârenk çiçeklerle donatan HBB ekipleri, vatandaşlardan tam not aldı.

HBB’nin yoğun çalışmaları hakkında düşüncelerini paylaşan vatandaşlar, Hatay’daki yeşil alanların sayısının her geçen gün artmasına vesile olan ve HBB ekiplerinin bu konudaki çalışmalarına öncülük eden doğa dostu HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.