Hassa yerli otomobil üretimine talip

Published on:  /   Yorum yapılmamış

HATAY’ın Hassa İlçesi’nde kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi’nde, yerli otomobil üretimi için iş adamları harekete geçti.

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Cesur, n yerli otomobil projesi olduğunu anımsatarak “Biz bu yerli otomobil fabrikasını Hassa Organize Sanayi Bölgesi’ne alabilmek için gerekli yerlere durumu arz etmiş durumdayız.” dedi.
yerli otomobilin Hassa OSB’de yetkililerle görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi. Hassalı işadamlarıyla iftarda bir araya gelen Cesur, şu açıklamayı yaptı:
“Hassa  Organize Sanayi Bölgesi’nin yeri belli oldu. Sanayici iş adamlarımız şimdiden buradan yer ayarlamaya baksın. Bir yerli otomobil projesi devletimiz tarafından gündeme alınmış durumdadır. Biz bu yerli otomobil fabrikasını Hassa Organize Sanayi Bölgesi’ne alabilmek için gerekli yerlere durumu arz etmiş durumdayız.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.