Belenliler 15 Temmuz’da MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK için yürüdü

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Eli kanlı FETÖ’nün, kanlı darbe girişiminin yıl dönümünde, Belen Belediyesi’nin organizasyonunda halk yürüdü.

“MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK YÜRÜYÜŞÜ” adı altında 15 Temmuz günü düzenlenen yürüyüş Abide Anıtından başlayarak Atatürk Anıt Alanına kadar devam etti.

“Ya Allah Bismillah Allah Ekber”ve “tekbir Allahu Ekber” sloganları eşliliğinde ellerinde Türk Bayraklarıyla yürüyen Belen halkına Mehter Takımı da eşlik etti.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belen’de faaliyet gösteren bazı siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Belen’in idare amirleri ve halkın yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “halkımız yine geçen yılda olduğu gibi meydanları boş bırakmayarak, hain terör örgütü FETÖ’ye ve odaklarına gereken cevabı bu yıl dönümünde de vermiştir.” Dedi.

Belen halkına katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Adnan Vurucu ve halk, 15 Temmuz’un yıldönümünde de sabah namazlarına kadar da nöbet tuttular.

Başkan Vurucu, FETÖ’nün yaptığı tüm hesapların Cenab-ı Allah’ın izniyle bozulduğunu yapılan hesapların tersine döndüğünü anlattı.

Başkan Adnan Vurucu, konuşmasında “Çanakkale Savaşında nasıl ki Boğazlar geçilmez yapıldıysa, 15 Temmuz 2016’da da bu millet FETÖ terör örgütüne geçit vermedi” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.