Mahmut Şirin, Arsuz CHP İlçe Başkanlığına Aday

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP İskenderun eski gençlik kolları başkanı Mahmut Şirin, Arsuz CHP ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Çalışma ofisinde yaptığı basın açıklamasında 10 Temmuz 2017 itibariyle CHP kongre sürecinin başladığına dikkat çeken Şirin, kongrede CHP Arsuz ilçe başkanlığına aday olacağını söyledi.

Mahmut Şirin açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bizler CHP’ye gönül vermiş, emek vermiş partililer olarak bu sürece müdahil olmak adına, partimize hizmet etmek adına, halkımıza hizmet etmek adına, ben ve arkadaşlarım bir yola çıktık.

Bugün itibariyle CHP Arsuz İlçe Başkanı adayı olduğumu belirtmek istiyorum. Amacımız burada partimizi (bir adım bile olsa) ileriye daha ileriye götürmek.

Mevcut yönetici arkadaşlar başarılı, başarısız bu kongrede tartışılır ancak ne olursa olsun bir emek vermişler, emeklerine saygı duyuyorum. Ama bu parti içi yarıştır ve demokratik bir şekilde yarışacağız.

Ben burada tüm üyelerimizi delege seçimlerine müdahil olmasını ve demokratik bir ortamda sandığa gidip oy kullanmalarını istiyorum. Burada üyelerin kendi delegelerini seçmesi, delegelerinde kendi ilçe başkanını seçmesi partimize büyük fayda sağlayacaktır.

Bu karanlık süreçte, cumhuriyetimize, Atatürk’ümüze, laikliğimize, ilkelerimize, yaşam tarzımıza, giyimimize, sosyal hayatımıza, özel hayatımıza, aile hayatımıza ve hatta psikolojik anlamda her türlü baskıyı yapan şu anki mevcut iktidara karşı, çocuklarımızın geleceği için, vatanımız için, şanlı bayrağımız için ve şehitlerimiz için hep birlikte mücadele edeceğiz.

2019 seçimlerine çok güçlü girmeliyiz ve kesinlikle bu karanlık güçlerin, şuan ki mevcut iktidarı, ülkeyi kaosa sürükleyen, ülkeyi yobazlarla dolduran, vatan hainlerine kucak açan iktidara karşı CHP olarak sonuna kadar mücadele etmek adına elimizden gelen her şeyi yapmak için CHP Arsuz İlçe Başkanı adayı olacağımı kamuoyuna saygılarımla açıklıyorum.” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.