Kırıkhan’da Kilit Taşı Döşeme Çalışmaları

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan Belediyesi’nin yürüttüğü  Kilit taşı döşeme çalışmaları ilçe genelinde devam ediyor.

Kırıkhan’a bağlı mahalle yollarının modern bir görünüme kavuşturulması için başlatılan çalışmalar ilçe merkezi dışındaki mahallelerde tüm hızıyla devam ediyor. İlçe merkezindeki çalışmalar ise doğalgaz borusu altyapı döşeme çalışmalarının bitmesiyle birlikte yeniden başlayacak.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz yürütülen kilit taşı döşeme çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklama da;  “Hemşerilerimize vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek için bütün birimlerimizle gece gündüz demeden koordineli olarak çalışmaktayız. İlçemizde bozulan yolların bir kısmını Kilit taşı döşeyerek bir kısmını da asfalt çalışmaları yaparak yürütüyoruz. Şu anda Kilit Taşı döşeme ekiplerimiz Karaçağıl mahallesinde çalışmalarını sürdürmektedir.

En kısa sürede ilçemizin diğer mahallelerinde de asfaltlama ve kilit parke çalışmaları başlayacak veİlçe merkezinde doğalgaz borusu altyapı çalışmalarının tamamlanmasına müteakip Kırıkhan’da asfalt ve kilit taşı yapılmayan yolumuz kalmayacaktır. Halkımıza ne söz verdiysek yerine getirmeye devam ediyoruz.” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.