Arsuz’da doğalgaz startı bugün verildi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın üstün gayretleri ve çalışmaları neticesinde ilçeye kazandırılacak olan doğalgaz hattının temel atma töreni 19 Temmuz Çarşamba günü yapıldı.

AKSAgaz’ın 21,3 milyonluk Arsuz yatırımı kapsamında bugün saat: 18.00’de Karaağaç Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi (20 metrelik çevre yolu) Migros yanı – VIPARK Spor&Spa Center önünde temel atma töreni yapıldı. Arsuz Belediye Başkanı Culha, Aksagaz Genel Müdürü Alper Konyalı katılımıyla Karaağaç Mahallesi’nde startı verilen oloğalgaz projesinin etap etap ilerleyeceğini ve bütün Arsuz’u kapsayacağını söyledi.

Göreve başladıkları günden itibaren her alanda Arsuz’u geliştirmek ve daha ileriye taşımak için mücadele ettiklerini dile getiren Başkan Nazım Culha, hızla gelişen ve büyüyen Arsuz’u temiz ve ucuz enerjiyle kavuşturacağını ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.