İskenderun Offroad Grubu Niğde’den kuparla döndü

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Off Road Grubu, 15-16 Temmuz da Niğde’de Ömer Halisdemir adına düzenlenen Off Road yarışlarında birincilik ve dördüncülük kupaları ile İskenderun’a döndü.

 

Yaklaşık 20 kulüpten 50’nin üzerinde aracın katıldığı yarışlarda, İSKOFF üyesi Murat Sever ve Önder Keskin ikilisi S1 sınıfında birinciliği alırken, Uğur Yazgan ve Okan Keskin ikilisi S1 sınıfında dördüncülük kupasını aldı. Bayanlar klasmanında ise Aliye Sever dördüncülük kupasını kaldırarak İskenderun’un gururu oldular.

 

Kısıtlı imkânlarla gittikleri yarışlarda dereceler alarak dönen İskenderun Off Road Grubu, kendi kısıtlı imkânları ile bu tür yerel yarışlarda gösterilen başarıları ile İskenderun’un tanıtımı konusunda, bir sivil toplum örgütü olarak, üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmede örnek olduklarını ifade eden İskenderun Off Road Grubu yarışçılarından Menderes Şereflişan, şu değerlendirmeyi yaptı:

“İskenderun Off Road Grubu olarak yeterli desteğin sağlanması halinde daha iyi derecelere ve başarılara imza atabileceğiz. Bu tür etkinliklerde göstermiş olduğumuz performans ile yaygın basında ismimizin anılması bölgemizin tanıtımı açısından önemlidir. Bölgemizin tanıtımı ve imajı bakımından olumlu etkiler yaratacağına inandığımız başarılara yerel yönetimlerin destek çıkmasını bekliyoruz. Tüm bunların yanısıra off road sporunun bölgemizde geliştirilmesi ve yeni genç kuşaklara yol gösterici olması bakımından da önemli bir görev üsleniyoruz. Bu tür kulüplerin ve etkinliklerin destek görmesinin önemli olduğunu düşünüyoruz. Başarılarımız bölgenin başarısıdır. Bu başarılara sahiplenmek gerekiyor.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.