HASİAD’dan 15 Temmuz anması

Published on:  /   Yorum yapılmamış

15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıl dönümünde açıklama yapan Hatay Sanayici ve İş Adamları Derneği (HASİAD) Başkanı Tahsin Kabaali; “İş dünyası olarak, darbeyi ve darbeci zihniyetleri kınıyoruz, demokrasiye inancımız tamdır. Ekonomik büyümenin ancak ve ancak milli birlik ve beraberlik içindeki demokrasi ile gerçekleşebileceğini düşünmekteyiz.” dedi.

 

İş dünyasının hız kesmeden gücünü üretim ve yatırıma yönlendirmesi, siyasetçilerin doğru politikaları üretebilmesi, büyüme ve kalkınmanın önündeki bürokratik engellerin hızlı bir şekilde aşılmasının yolu güç birliğinden geçtiğini vurgulayan Kabaali, açıklamasında şu görüşleri dile getirdi:

“Birlikte yaşama irademizle, aynı geleceğe ulaşma idealimizle ülkemiz için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Demokrasiye ve halkın iradesine olan inancımızla, toplum olarak yalnızca zor dönemlerde değil her zaman kenetlenerek, birlik ve beraberlik içinde olmamızın önemini bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Darbe girişiminin birinci yılında tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle anıyoruz.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.