“15 TEMMUZ ÖLÜMÜ ÖLDÜRENLERİN YAZDIĞI BİR DESTANDIR”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, ‘15 Temmuz, bir milletin, vatanına, bayrağına ve dinine nasıl sahip çıkılacağını, tüm dünyaya gösterdiği tarihin adıdır. 15 Temmuz, ölümü öldürenlerin yazdığı bir destan, İkinci Kurtuluş Savaşımızdır’ açıklamasında bulundu.

Genel Başkan Değirmenci, 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

15 Temmuz gecesi bir avuç vatan haininin, tarihin en büyük ihanetini gerçekleştirerek, vatanı, milleti ve milletin iradesini, doğrudan kan dökerek hedef aldığını belirten Değirmenci, “Türk milletinin, tankların, topların, tüfeklerin karşısında sineceğini, vatanını altın tepside sunacağını zanneden ahmaklara ve alçaklara milletimiz, gereken dersi vermiştir. Fethullahçı Terör Örgütü üyesi üniformalı teröristlere okkalı bir tokat indirmiştir. Milletimizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu sayesinde milletin iradesine darbe yapmak isteyen şer odaklarına, büyük bir darbe indirilmiştir’ dedi.

Gözü dönmüş alçakların kirli emellerine ulaşması durumunda ümmetin sesinin kısılacağına, Türk milletinin diz çöktürüleceğine dikkat çeken Değirmenci, “O gece uçurumun kenarından ve ipten dönmüş bir millet olarak, vatanımıza artık dört elle sarılmalıyız. Türkiye’yi Suriyeleştirmek, Mısırlaştırmak isteyenlere karşı uyanık olmak zorundayız’ diye konuştu.

“15 TEMMUZ RUHUNU HEP TAZE TUTACAĞIZ”

Canı pahasına, fitne hareketini ve işgal girişimini durduran 15 Temmuz şehitlerini rahmet ve minnetle yad eden ve gazilere hayırlı ömürler dileyen Değirmenci, ‘Artık 15 Temmuz ruhunu canlı tutmak gibi bir sorumluluğumuz var. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar, yapılan hesaplar, ancak bu şekilde bertaraf edilebilir. Bu nedenle şehitlerimizin kanıyla, vatanın bir kez daha kurtarıldığı, şanlı tarih olan 15 Temmuz’u unutmayacağız ve unutturmayacağız. Demokrasi nöbetlerine, Çelik-İş Sendikası olarak tüm teşkilatımızla ve üyelerimizle katılım sağlayacağız’ ifadelerini kullandı.

“AKIL YOKSUNLARINA EN AĞIR CEZALAR BİR AN EVVEL VERİLMELİDİR”

‘O gece, Türk milletine derin acılar yaşatanların bir an önce en ağır şekilde cezaya çarptırılmaları en büyük temennimizdir’ diyen Değirmenci, ‘Nice canlarımız gitti. İnsanlarımız, ailelerini ve hayallerini geride bırakarak, vatanını kurtarmaya koştu. Yitip giden canlarımız geri gelmez belki ama mahkeme salonlarına yüzsüz bir şekilde gelerek, verdikleri ifadelerle milletle alay eden, akıl yoksunu hainlere en ağır cezalar verilerek, ciğeri yanan bu milletin acısı hafifletilmelidir’ dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.