15 Temmuz Demokrasi Zaferi’ni unutturmayacağız.

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Yamanyılmaz 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin yıldönümünde son bir yılda yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Ali Can Yamanyılmaz değerlendirmesinde 15 Temmuz 2016 gecesi ülkemiz; birlik ve beraberliğimize, demokrasimize, milletimizin egemenliğine karşı alçakça bir saldırıya maruz kaldı. Bu utanç verici darbe girişimi, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkanımızın kararlı duruşları ve Türk halkımızın cesareti, canıyla kanıyla göstermiş olduğu direnişi sayesinde başarısızlığa uğradı.Türk milleti kendi iradesine sahip çıkmak üzere canını ortaya koyup meydanları doldurarak darbe girişimini önledi. O gece bu hainlere gereken cevabı vermek üzere vatanı uğruna can veren aziz şehitlerimizi de 15 Temmuz’un yıldönümünde saygıyla ve rahmetle anıyoruz. O gecenin ardından milletimiz ise demokrasi nöbetleriyle iradesine sahip çıkmaya devam ederken, dünya demokrasi tarihinde eşsiz bir örnek teşkil etti” sözlerine yer verdi.

Yamanyılmaz, Bu hain girişimin sadece demokrasimizi değil dış dünyada yıllardır büyük güçlüklerle yaratmaya çalıştığımız güçlü Türk markası imajımıza da darbe vurduğunu dile getirdi.Ama bizler yılmadan çalışmaya üretmeye devam ettik ve bu çalışmalar nihayetinde ekonomimiz geçen bir yıllık süreçte gücünü ortaya koydudiyerek sözlerine devam eden Ali Can Yamanyılmaz Ülkemizin hükümetimizin de desteği ile hem reel kesim hem de finans sektöründe hızlı bir toparlanma süreci geçirdiğini ama bu noktadan sonra geleceğe bakmamız gerektiğini ifade etti.Millet olarak birlik içinde omuz omuza vermeye devam ederek Türkiye’mizi daha da büyütmeliyiz. Yeni projeler yaratıp, ülkemizi ileri refah seviyelerine taşımalıyız. Bunun tek yolu daima çalışma, daima üretimden geçmektedir. Biz millet olarak eleleverirsek önümüze koyduğumuz bu hedeflere ulaşmada hiçbir güç bizi engelleyemez. Yine dünyaya adımızı yeni başarı hikâyeleri ve rekorlarla duyuracağız. 15 Temmuz gecesi yaşanılanları asla unutmadan, gelecek hedeflerimize kararlılıkla ilerleyeceğiz.Bu yolda da en büyük sermayemiz milli birlik beraberlik erdemimiz olacaktır”şeklinde konuştu.

Ali Can Yamanyılmaz, 15 Temmuz 2016 gecesi,  demokrasimize karşı yapılan alçakça saldırıya karşı birlik ve beraberlik içerisinde tek bir yürek olup demokrasi zaferi yaşatan milletimizin bir ferdi olmaktan büyük gurur duydum. Dünya tarihine altın harflerle yazılan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi’nin unutulmaması ve unutturulmaması çok önemli. En önemli görevimiz bu zafer unutturmamak olacaktır” diyerek sözlerine son verdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.