Yamaç Paraşütüne Kırıkhan Halkından Büyük İlgi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Teşekkürler Kaymakam Erkayıran ve Başkan Yavuz..

Kırıkhan’da farkındalık yaratan kültürel ve sportif aktivite faaliyetlerine bir yenisi daha eklendi ve Kırıkhan tarihinde ilk kez Yamaç Paraşütü gösterisi yapıldı.

Ceylanlı mahallesinde yapılan Yamaç Paraşütü pistinde gerçekleştirilen uçuşlar sabah 08:30’da başladı. Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, Kurum Müdürleri, Everest Uçuş Kulübü ve Adana Uçuş Kulübünden eğitmenler ile İskenderun, Antakya, Adana, Gaziantep ve Bolu’dan gelen bireysel sporcular ile vatandaşların katılımıyla Yamaç Paraşütü gösterisi yapıldı.

Gösteride Kaymakam Mustafa Erkayıran, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan , İlçe Müftüsü MekkiSolmaz,Kurum Müdürleri ile uçuş yapmak isteyen vatandaşlar uçuş yaptılar. Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan’ın eşi de yamaç paraşütü uçuşuna katılarak Kırıkhan’da ilk kez yamaç paraşütü yapan bayan ünvanını aldı.

Saat 14:00’e kadar süren Yamaç paraşütü uçuşları hem pilotlara hem de izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

Alan Yaylası yolu üzerindeki Uçuş pistinde yapılan Yamaç Paraşütü uçuşlarını birçok vatandaşımız da araçlarından inerek izlerken vatandaşlarımız ilçemize kültürel ve sportif anlamda değer kazandıran Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.