FARKLI İNANÇ AYNI ÖZVERİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay halkının manevi duygularını daha temiz ve sağlıklı ortamlarda yaşaması için büyük hassasiyet gösteren Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), kurduğu ibadethane temizlik ekibiyle vatandaşların takdirini kazanıyor.

Kurulduğu günden bu yana geçen süre zarfında Hatay’ın tüm ilçelerindeki ibadethanelerde gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmalarıyla vatandaşlardan tam not alan HBB ekipleri, Hatay halkının manevi mutluluğuna ortak olmaya devam ediyor.

HBB EKİPLERİNİN SON DURAĞI SAMANDAĞ OLDU

Her inancın kutsal mekânlarını aynı özveriyle temizleyen HBB ekiplerinin son durağı Samandağ ilçesinde yer alan mescit, cami ve kiliseler oldu. Hz. Hızır Makamı, Ermeni Kilisesi ve Yoğunluk Camisi’ni ziyaret edip eksikleri tamamlayan HBB ekipleri, gerçekleştirdiği özenli çalışmalar ile vatandaşlardan tam not aldı.

HBB ekiplerinin camide gerçekleştirdiği detaylı temizlikten duyduğu memnuniyeti getiren Samandağ halkı, bu hassas davranışta emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.