HASİAD’dan Başsağlığı Mesajı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

09 Temmuz 2017 günü saat 21.55 sıralarında İlimiz Antakya ilçesi girişinde yer alan Bölge Trafik Denetleme Noktasının karşısında, İskenderun yolu üzerinde Derince mevkinde uygulama yapmak için bulunan görevli polis ekibine ateş açılması sonucunda şehit olan poliş memurları için başsağlığı mesajı yayımladı.

HASİAD Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Tahsin KABAALİ, “Emniyet Güçlerimizi hedef alan bu hain saldırı, hepimizi derinden yaralamış ve üzmüştür. Güvenlik güçlerimizi, insanlarımızı, çocuklarımızı,  gençlerimizi ve de bütün yurttaşlarımızı hiçbir şekilde ayrım gözetmeksizin hedef seçen terör örgütlerinin gerçekleştirdiği bu hain saldırıları şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Bu tür kirli emel ve oyunların bizleri hiçbir zaman birbirimizden ayırmayacağı aksine bizleri birbirine daha da kenetleyeceği ortadadır.Şehitlerimize Allah’tan rahmet başta yakınları olmak üzere aziz milletimize başsağlığı diler, yaralı polislerimize acil şifalar temenni ederiz.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.