Kaymakam Soytürk’den muhtarlar toplantısı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muhtarlara yönelik yaptığı rutin toplantılar ile İçişleri Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda düzenlenen Muhtarlarla Buluşma Toplantısı İskenderun’da rütine döndü. Belirli aralıklarda düzenlenen bu toplantılarda İskenderun’daki sorun ve ihtiyaçlar belirlenerek çözüm odaklı görüşmelere kapılar aralanıyor..

 

30 Haziran 2017 Cuma günü saat: 14.00’da İskenderun Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda İlçemiz Kaymakamı  Recep Soytürk başkanlığında gerçekleşen toplantıda; İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amiri Komiser Yardımcısı Ramazan İnan, Hatay Büyükşehir Belediyesi 2.Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Çolak, İskenderun İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İskenderun İlçe Nüfus Müdür Vekili Yıldız Sarıgül hazır bulundu.

 

Vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarının belirlenerek, çözüme kavuşturulması noktasında Devlet büyüklerinin gösterdiği özveri ve hassasiyetin İlçemizde de aynı kararlılık ve hassasiyetle uygulandığını söyleyerek konuşmasına başlayan Kaymakam Soytürk, vatandaşlarımızın daha mutlu, huzurlu, müreffeh ve esenlik içerisinde yaşaması için muhtarlarla bulunmak üzere bir araya gelindiğini belirtti. Soytürk, yapılacak toplantının kentimize ve kıymetli İskenderun halkına hayırlı olmasını temenni ettiğini belirterek muhtarların istek ve önerilerini dikkate alarak çözüme kavuşturulması yönünde çalışma yaptı.

 

Kurum ve kuruluşlar ile de işbirliği ve koordinasyon sağlanmak suretiyle kentimizdeki kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması konusunda hep birlikte gayret göstereceklerini belirten Soytürk, “İskenderun halkının geleceği için yürüttüğümüz çalışmaları bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı kararlılıkla ve hassasiyetle devam edeceğiz” dedi.

 

Toplantıya katılan mahalle muhtarları, toplantıyla ilgili görüşlerini İskenderun’un sorun ve ihtiyaçları konusunda yöneltilen görüş ve önerilere yerel idarecilerin yaklaşımlarını olumlu bulduklarını ifade ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.