Kumlulu muhtarların HBB ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kumlulu muhtarlar, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde hizmet odaklı faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren Daire Başkanlıklarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın çözüm ortağı olarak gördüğü ve her fırsatta bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduğu muhtarlar, il genelinde çalışmalarını sürdüren HBB Daire Başkanlarına ve personellerini HBB Ek Hizmet Binası’nda ziyaret ederek hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

 

 

Daire Başkanlarıyla tek tek bir araya gelen muhtarlar, halka en yakın ağız olduklarını ifade ederek Hatay’da hizmet çıtasını yükseltmek adına fikirlerini sundu. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ayrım gözetmeksizin yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkürlerini de ileten muhtarlar, Başkan Savaş’ın her daim destekçisi olduklarının altını çizdi.

 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren HBB yetkilileri,  muhtarlar ile devamlı istişareler gerçekleştirerek il genelindeki çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğinin sözünü verdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.